Duvar kağıtları silinebilir özelliğe sahip mi?

Duvar kağıtları silinebilir özelliğe sahip mi?

Silinebilir duvar kağıdı özelliği tüm adana duvar kağıdı firmamız marka duvar kağıdı ürünlerinde mevcuttur. Duvardaki en inatçı lekeler bile nemli bir bezle silinebilir. Altın koridor duvar kağıdı  Temiz duvar kağıdı, vinil ve köpük ürünleri uygulamadan sonra kolayca silinebilir. Duvarınıza koyduğunuz en zor lekeler bile nemli bir bezin hafif dokunuşuyla temizlenebilir (silinebilir). Duvar kağıdına basılan PVC’nin (polivinil klorür) silme özellikleri tüm çevre koşullarında  test edilmiştir.

Katalogda kullanılan köpük duvar kağıdı nefes alabilir özellikte olduğu için ortamdaki toz ve nemi de emer. Duvar kağıdınızı her sildiğinizde, yerleştirildikleri günkü kadar temiz ve taze kalırlar.

Silme işlevi, tüm duvar kağıtları için geçerlidir.

 

Nefes Alabilen Duvar Kağıdı

Nefes alabilen duvar kağıdı ürünlerinde kullanılan dokusuz kumaşın bir özelliğidir. Nefes alabilirlik kağıdın lifli yapısı ile ilgilidir.

Bu, nefes alabilen duvar kağıdı ürünlerinde kullanılan dokusuz (tekstil esaslı) kağıdın bir özelliğidir. Nefes alabilirlikleri, doğrudan duvar kağıdının lif yapısı ile ilgilidir. Köpük PVC, tekstil astarlı duvar kağıdına lamine edilir. Bu sayede ortamdaki nemi ve tozu  hapseder. Uygulandıktan sonra  silinebilir ve leke kalmaz. İçeride sıkışan nemi ve tozu silerek duvar kağıdınızın canlılığını ve tazeliğini yıllarca koruyabilirsiniz.

Duvar kağıdımız zararlı kimyasallar içermez ve kokusu yoktur. Bu özelliği sayesinde evde güvenle kullanabilirsiniz.

Tüm duvar kağıtlarında nefes alma fonksiyonu mevcuttur.

Boyanabilir duvar kağıdı

Boyanabilir duvar kağıtlarımız özel yapıları, kabartmaları ve dokuları ile karakterize edilir ve ürünün özellikleri ve yapısı uygulandıkları zemini renklendirir.

Tüm boyanabilir duvar kağıdı dokunmamış kağıttan yapılmıştır. Uygulandığı zemini ürünün özelliği ve yapısı gereği renklendirmesinin yanı sıra kendine has yapısı ve rölyefi sayesinde farklı görünüm ve hareketlilik katar. Türkiye’de kullanımının çoğu liner ağırlıklı olduğu için liner kağıdı olarak da adlandırılır. PVC (polivinil klorür) boyanabilir duvar kağıdı 6 kata kadar boyanabilir. Aşırı boyama için açıktan koyuya boyamanız önerilir. Boyanabilir duvar kağıdını uyguladıktan sonra  5 yıldan fazla orijinal renginde güvenle kullanabilirsiniz. Boyanabilir duvar kağıdının boyutu 26,5 m²’dir.

Boyanabilir duvar kağıdı ilk olarak 510 cm’lik bordür bırakılarak ve duvara yerleştirileceği yerden kesilir. Duvarlar kağıt boyutunda çizilmiştir. Tekstil tabanı kağıttır, bu nedenle duvarlar kağıt değil yapıştırılmıştır. Yapıştırıcı duvara batırıldıktan sonra kağıt düzgün bir şekilde yapışacaktır. Yapıştırılacak diğer parçaların derzleri bitişik ise derzler duvarda fiber spatula ile tamamlanacak ve düzeltilecektir. Yapıştırma işlemi tamamlandıktan sonra bir gün kurumaya bırakın. Kurutma işlemi tamamlandıktan sonra ihtiyaca göre özel duvar kağıdı boyası kullanabilirsiniz. Boyanabilir  adana duvar kağıdı firmamızın modelleri yaşam alanınıza kalite ve dikkat çekmek için özel olarak tasarlanmıştır. Çok geniş bir yelpazede silinebilir boyanabilir nefes alabilen duvar kağıtları modellerini https://crystalwallpaper.net/  sitesinden inceleyebilir kendinizi en uygun modeli seçebilirsiniz.

Adana Duvar Kağıdı | Crystal Wallpaper
Dekorasyonda Duvar Kağıdının Önemi Nedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close Sepetim
Son Görüntülenen Close
Close

Close
Menü
Kategoriler