Duvar Kağıdı Secimi Nasıl Olmalıdır?

Doğru duvar kağıdını seçmeyle ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz. İlk kısım için duvar kağıdı seçmek en eğlencelisi. İlham almak için dergilere ve internete göz atarak başlayabilirsiniz. Adana duvar kağıdı firmamızın modellerine bakabilirsiniz. Çok ilginç olmayan gizli bir tasarıma mı yoksa alana heyecan verici bir dokunuş katan cesur bir modele mi sahip olacağınıza karar verin. Ardından, farklı aydınlatma koşullarına uygun renk ve deseni seçmek için bir numune isteyin ve seçiminizi yeni yerleşim renkleri ve kumaşlar gibi diğer ayrıntılarla birlikte değerlendirin. Tasarımınızın alanınıza uygun olduğundan emin olun

Örneğin koridorlar eskimeye ve çatlamaya eğilimlidir, bu nedenle daha ağır ve daha güçlü duvar kağıtları tercih edilebilir. Benzer şekilde banyo ve mutfaklar için de buhara ve neme dayanıklı ve temizlenmesi kolay bir vinil tasarım seçmek daha iyidir.

Ayrıca Duvar Kağıdının Maliyetine de Dikkat Edin

Duvar kağıdı ruloları ucuzdan lükse kadar değişir. İlk denemede daha ucuz bir seçenek seçmek akıllıca olabilir. Bu şekilde, hatalarınız size çok pahalıya mal olmaz. Ancak pahalı seçenekleri seviyorsanız, önemli bir noktada kullanılan tek bir rulo ile göz alıcı bir etki yaratabileceğinizi unutmayın.

İhtiyacınız Olan Duvar Kağıdı Miktarını Hesaplayın

Bunu yapmak için, ihtiyacı metrekare olarak belirlemek için tüm duvarların genişliğini ve uzunluğunu çarpın. Ardından pencere ve kapılar gibi açıkta kalan alanları ölçün ve bunları toplam duvar alanından çıkarın. İnce ayar ve desen eşleştirme için %10 daha ekleyin. Hesaplamalarınızda yardıma ihtiyacınız varsa, çevrimiçi bir hesap makinesi kullanabilirsiniz.

Duvar Kağıdı İçin Gerekli Malzemeler

Arka fon

Duvar kağıdı tutkalı

Tutkal fırçası veya rulo

Düzeltme fırçası

Dekoratif makas

Keskin  bıçak

Çelik cetvel

Şerit metre

kalem

Tutkal

Merdivenler

su ile kova

sünger

Duvar Kağıdı Yapıştırıcısı Türleri

Çok amaçlı yapıştırıcı, standart duvar kağıtları için uygundur ve uygulaması kolay  hazır karışım olarak mevcuttur. Toz tutkal daha ucuzdur, ancak kendiniz karıştırmanız gerekir. Özel ve dayanıklı duvar kağıdı İçin  duvara monte tipler için özel yapıştırıcılar da bulunmaktadır.

Duvar Kağıdının Önündeki Yüzeyin Hazırlanması

Duvar kağıdının harika görünmesini ve duvara tam oturmasını sağlamak için hazırlık önemlidir. Duvarı temizlemek için duvar kağıdını boya çıkarıcı, spatula veya benzeri bir aletle ovalayın. Çatlaklar veya delikler için duvarın gücünü kontrol edin. Duvarlar gözenekli ise, önce  bu gözenekleri bir astar ile kapatın. Profesyonel çözüm, pürüzsüz bir yüzey oluşturmak için duvara bir astar uygulamaktır. Bu konuda da Adana duvar kağıdı firmamız hizmetinizde

Duvar Kağıdı Uygulamasından Korkuyor Musunuz?

Basit ipuçlarını izleyin. Başlamadan önce, mobilyaları odadan çıkarın ve duvarları hazırlayın. Duvardaki tüm çivileri ve vidaları çıkarın ve kibritlerin duvar kağıdını delebilmesi için her deliğe bir kibrit koyun. Bu, kağıdı yerleştirdikten sonra çivileri ve vidaları  aynı deliğe kolayca yerleştirmenizi sağlar.

Kapısı veya penceresi olmayan bir duvarın köşesinden başlayın https://crystalwallpaper.net/ sitesinden hizmet alabilirsiniz.

 

Dekorasyonda Duvar Kağıdının Önemi Nedir?
Duvar Kağıdı Kalitesi Önemli mi?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close Sepetim
Son Görüntülenen Close
Close

Close
Menü
Kategoriler